?

Log in

No account? Create an account

Previous Entry | Next Entry

Voi Azzurri! Miten nyt näin? Kuka oliskaan uskonut, että hallitseva maailman mestari häviää Hollannille 3-0!?  Nyt Lohko C näyttää tältä:
Netherlands 3
France           1
Romania       1
Italia               0

Nyt Italian on voitettava ottelut Ranskaa ja Romaniaa vastaan, että pääsee jatkoon, mutta jos Hollanti ei kaadu niin miten Ranska sit voitetaan? Jos Cannavaro nyt olis voinut viimisissä harjoituksissa ottaa vähän rauhallisemmin ja jos leikkaus olis vältetty, Materazzia ei näkyisi kentällä hortoomassa ja Italialla olis oma kapteeni ja myös "henkinen johtaja" mukana pelissä. Eilisen pelin jälkeen on niin selvää mikä vaikutus Cannavarolla on Italian peliin.

Pirlo ja Gattuso teki kaikkensa ja enemmänkin, mutta ei kaksi keskikentän terrieriä voi tehä töitä hyökkääjienkin puolesta. Jos puolustaja Zambrotalla oli suunnilleen parhaat maalipaikat, se kertoo että jotain on huonosti yläkerrassa. Ei pakkien pitäisi joutua nousemaan koko ajan.

Sitten päästäänkin Hollannin "maaliin". Itse en tiennyt paitsiosäännön porsaanreiästä, eli ulkonaoleva pelaaja lasketaan..Italian joukkue ei myöskään siitä tiennyt, sillä peli loppui ja v.Nistelrooy viimeisteli pallon maaliin. Buffonia ei voi syyttää, vaikka oli itse telonut oman maansa puolustajan maahan, mutta kyseistä puolustajaa eli Panuccia voi syyttää, koska omassa päädyssä ei kannata kalastella vapaapotkua.

Mutta Hollannista olen ylpeä, kannatin niitä Euro 2004 ja toivon, että Hollanti pääsee lohkovaiheesta jatkoon. Toivon mukaan Hollanti ei kuitenkaan kohtaa Portugalia niinkuin MM-kisoissa 2006, ottelu oli väkivaltaisin, mutta myös viihdytysarvoltaan loistavin ottelu koko MM-kisoissa.

Tänään kohtaavat Espanja ja Venäjä ja myös Ruotsi-Kreikka. Espanja on todellakin lempijoukkueeni Euro 2008. Venäjä voi yllättää, mutta uskon että Espanja voittaa Fernando Torresin ja David Villan avulla 2-1. Espanjalla on koko paketti hallussa, maailman paras maalivahti pyhä Iker Casillas, vahvat puolustajat Sergio Ramos ja Puyol, hyökkäävä keskikenttä Fabregas, Xavi, Iniesta ja loistavat hyökkääjät Torres ja Villa. Jose Reina on kärkenä, mutta en usko hänen kuitenkaan loistavan tänään. Jos vain Raul ja Guti olisivat mahtuneet kokoonpanoon, Espanja olis melkein voittamaton.

Comments

( 1 comment — Leave a comment )
stillwonderwhy
11th Jun, 2008 13:07 (UTC)
hohhoh! olen kans tosi pettynyt a.) siihen ettei cannavaro pysty pelaamaan ja b.) siihen että italia hävis!
( 1 comment — Leave a comment )