?

Log in

No account? Create an account

Previous Entry | Next Entry

En oo taaskaan jaksanu kirjotella tänne..
Sunnuntaina lähettiin sit ruottinlaivalle...oli ihanaa!! Stociksesta ostin Mangon laukun..ja siihen ne kaikki kruunut sit menikin. Muutenki sähläs niitten kruunujen kanssa, onko niin vaikeeta vaihtaa valuutta euroksi?!? Masennuin kyllä pikkusen ku en osannu soveltaa ruotsinkieltä missään, menin aina ihan lukkoon. Laivalla sitte oltiin diskossa ja tanssittiin Svenien ja Jonasten kanssa..oli kivaa ;D tiistaina tultiin kotiin, ei tullu nukuttua yöllä että oli aivan ihana olo.

Ei ole enää kauan kun FW08 kamppanjat julkastaan!!!!!! Haluan niin nähdä Lilyn Guccin, Carolinen Dolcen ja Natashan Givenchyn ja summuut. Natasha kyllä on saanu vähä ehkä liikaakin kamppanjoita tälle kaudelle. Nyt se oli cannesissa edustamassa, pelottaa että se tekee doutzenkroesit ja rupee vaan kiertään kaikki kissanristiäiset eikä palaa lavalle  ;(

Pitäis lukea hissaa ja psykaa..taas on koeviikko ja tähän asti se on mennyt hyvin huonosti :) ei nyt enää jaksais kiinnostua mistään hissan aatteista tai kehityspsykasta..

Tags:

Comments

( 2 comments — Leave a comment )
stillwonderwhy
24th May, 2008 08:27 (UTC)
mullakin lukumotivaatio täysin nollassa !
minkäslaisen laukun ostelit :)?
charmingnicky
25th May, 2008 13:42 (UTC)
ostin semmosen "olanyli" -laukun..olis tietenkin voinu ostaa jotain hieman käytännöllisempää, vaikka vaatteita, mutta kaikki koot oli M-XL..kuka oliskaan arvannut että ruotsalaiset ny niin isoja on.
( 2 comments — Leave a comment )